Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Besökaren

 

jag tycker om att se

när solfingrar slår upp sin solfjäder

tecknar fingerspråk över dagens ruta

bläddrar bland rödhakens fjäder

och blossande bröst

Spelande vinden drar genom pälsen

samtidigt som ljushissen far upp till tredje våningen

där besökaren möts av öppna händer

 

Solen är demokratisk den lyser över alla

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-03 08:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskedröm ingen var onormal, men de har fått mig att växa
skakar på huvudet --
2021-09-12

  stormengudrun VIP
Väldigt fin: "tecknar fingerspråk över dagens ruta" Fantastiskt!
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP