Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hualigen

då människor rannsakats
och visat sin rätta kulör
får de inget gehör
när de står framför den gyllene porten
och knackar på
Varför särskilja människor
den ene ber om förlåt
efter trampat andra ner i avloppsdiket
men den andra får ingen förlåtelse
trots åratal av botgöring

Syndaren från Skruke avslog Världsfreden
och strök den som föll för pappersorden
ur sitt testamente
Det är rättvisa då Sankte Per visar skulden
en våning ner, där det eldas under fotsulorna

då vi sitter bland trädtopparna
förmår vi knappt läsa facit i regnet







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-03 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP