Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du hur du känns

vet du hur det känns.-.
att längta efter nån.
vet du att bara ha .'
den mannen i sina tankar.
känna glädje känna kärlek.'
vet du hur det känns.
att ge kärlek.
att inte vara rädd.
att visa sina inre känslor.
tänk om flera .
visade vad dom kände.'
utan att bli beroende av varandra .
kärleken är fri-
annars kvävs känslorna.
när du aldrig känt kärlek.
gå in i en kyrka.
då få du känna kärlek.
då får du känna jag älskar dig.
du är förlåten alt förlåt alla
bara ta e mot förlåtelsen.
och göra att kärleken.
växer om kring dig.
tänker i dag längtar jag till kyrkan.
frid över hela vår jord.
av birgitta skrev i dag 3.9.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-09-03 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP