Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hördu vi vi fåglarnas sång.

är du fri.
du tror du tror.
mig ej nej du.
kom inte mig nära.
jo jo kom till mej.
morgon dagen är nära.'
är nära oss alla.'
men vi förstår .
inte förstår det.
ja är det försent.
öppna dit hjärta.
öppna alt inom dig..
känn din glädje
inre kraft ditt alt.
du vet ingenting.
lyssna lyssna på dig själv.
får du se morgon dagen.'
ljus om du kommer dit.
till ditt hjärtats brus.
att hitta kärleken i dig.
det är fåglarnas sång.
jag skriver detta,
lyssnade när fåglarna sjöng ute.
då skrev jag detta till deras sång och glädje.
skrev 2.6 2021 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-09-03 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP