Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en effekt av ensamheten i coronatider


MINNET

Letar papper och penna
-----va var de jag skulle leta
Jo-----det var papper och penna
för att skriva ner en sak
som jag inte ska glömma
Nu har jag papper och penna
men vad var de jag  inte fick glömma

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-03 17:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inte lätt komma ihåg det
som minnet glömt.
Bäst komma på
nåt nytt istället!
Vad det nu kan
Vara?
;)

2021-09-09

  Eva Helene VIP
Ja du, låter bekant detta! :)
2021-09-05

  Feliaxel VIP
Ibland har hjärnan gått i viloläge tror jag
Hoppas du kommer på vad du glömt
2021-09-04

  Quasimodo
Det känner jag igen, glad Det inte bara är jag, tack!
2021-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Så struligt det kan bli.
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP