Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var tar tiden vägen

mumlade jag då jag steg in i hallen
pojkarna var vrålhungriga
efter jag hämtade paketet med lökarna
var de dags fortsätta projektet
och fann en stinksvamp till
då ringde mobilen
bara sätta sig i bilen igen
att hösten knackar på dörren
kvällarna mörknar tidigare
tänkte på dig älskade uggla
och vår gemensamma vän A
fann idag flera kändisar
som slagit ner sina bopålar hos henne
blev litet ledsen där
med tanke på dina sidor
de nyttjades tidigare,
hon var upprörd 2016
tillräckligt för avstå besök




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-09-03 20:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
dessvärre sidan bortplockad och de nyttjade på Google hennes namn
och ditt som sänke

hoppas du mår bra
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP