Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


håhåjaja klokugga


Efter dagens sammandrabbning
med stinksvampen
fann jag resterna efter syrenen
roten var murken och torr
absolut ingen smittspridare
tog bort allt för säkerhets skull
och de flesta växterna för svampen
gömmer sig bland deras rötter
den är lurig som en pokerspelare
som jag berättade för Elsa då hon ringde
mig knästående i landet
arbetar och pausar i etapper
för inte förlora gnistan
mullvaden fortsätter
tänk så fint det blir




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-09-04 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP