Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


olika problem



uppsöker mig
utan jag gett något löfte
stänger dörren då
problemen tornar upp sig
och återfallsförbrytare hindrar mig

är ett lekande barn
som ser nässelfjärilens larv
krypa mot okända mål
i sin borstiga kappa
fångar stämningen
vindgarnet
och stunden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-09-04 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP