Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tack



för alla kunskaper
du gett mig älskade uggla
du gav mig insikter om vilka vi är
Ibland känns livet ofattbart svårt
riktigt orättvist och hårt
från ingenstans du kom
vardagen fick mig att tänka om
Din röst är välbekant
länge jag saknat
överlevt och vaknat
ur samma kärl blev vi skapta
Vi kompletterar och besegrar
de skuggor som ibland regerar
tillsammans blir vi starkare
ingen förlorare finns
bara segrare





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-05 19:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Som tack drog jag av 2 blad på prästkragen
2021-09-05

  agh.nilsson VIP
Bra att ha en uggla i sitt liv ibland, en vacker påminnelse.
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP