Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I de klaraste vatten



En del människor liknar strömstaren
inte till det yttre, men till det inre
för att överleva när de sig
i de klaraste vatten
där strömmarna sköljer bort
sanden under vingen

Deras kvicksilversnabba flykt över vågen
trots strömvirvlar
mot deras svartvita fjäderdräkt slår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2021-09-06 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP