Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Borgen


Alltid beklämmande
med läxorna vi får klokuggla
även om vi blockerar vägen
för att skydda våra grödor
kan den med makten
köra igenom bommen
friheten begränsad, snarad som ripan
nu gräver vi vallgraven
och hissar upp bryggan
stannar i den befästa borgen
vad annat står där
då vi kikar ner över bröstvärnet
ibland fåren gömmer sig
getterna






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-09-06 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP