Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ja

 

 

 

ord igen

 

du

 

är inuti som flöde av

nattsignaler

 

i havets stilla

på ytan

 

och stjärnor i tystnad

som ditt hjärta

 

begravet i mitt

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-06 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP