Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morbid julvisa

Snart är glada livet slut slut slut
nu jag bäres ut ut ut
men jag kommer ej igen
för det har jag lovat




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kungskobran VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-06 16:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mix av humor och allvar. Ler också åt AKT:S kommentar nedan. Både din och AKT:s kommentar är så bra!
2021-09-09

  AiA Maria den fria

*ler*

Lova’t ?

Har’u prova’t?


Tack!

2021-09-07

  AKT VIP
Nu ska du få höra på nått kul, kul, kul
Jesus föddes uppå Jul ,Jul, Jul
och är Gud åter jätte sur
skickas också du på retur
för det har han lovat.
2021-09-06

    Lena Staaf VIP
Nyktert konstaterande dikt.
2021-09-06

  ULJO
Tur att vi inget vet...........
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP