Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterotad


Åter kom hon fram

till känslostampets dörr

just så hon kände förr


Åter kom den il

av kärleksfrustan stinn

hjärteroten ljöd då -

brinn




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-07 14:18



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Passion och kraft !
2021-09-11

  Solstrale VIP
Så snyggt avskalat enkelt och direkt sublimt och intuitivt!
2021-09-08

  AiA Maria den fria

”Känslostampet dörr”
”Kärleksfrustan”

når hjärteroten

Kraftfull passion i få vackra ord!

Tack!
2021-09-07

  Elinor Sörensson VIP
Ibland väcker dina titlar
nyfikenheten hos mig. Vill
smaka på dem ett tag. Känna
en oemotståndlig längtan att
sen läsa hela texten.

Här landar en passionsvirvlande
il på tungan. Så fint!

2021-09-07

  Susen VIP
Underbart. Få ord med stort innehåll. Bokmärkes!
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP