Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver

Tänker
Skriver
Redigerar
Skriver om
Tar bort
Lägger till
Börjar om
Skriver nytt
Läser tyst
Läser högt
Ändrar
Publicerar
Tar tillbaka
Raderar















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 12:29



Bookmark and Share


  Susen VIP
Igenkänning. En process att ta sig igenom
2021-09-13

  Gunnel Eriksson VIP
Bra bearbetning.
Blir ofta bra till slut.
Synd att radera.
Jämförelser är lärorika.





























synd att radera
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP