Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsöden och döden.

livsöden och hjärnblödning.
i vår släkt stroke hjärnblödning.
min mormor dog i hjärnblödning.
min mamma dog i hjärnblödning.
min pappa dog i hjärnblödning.
min son dog i hjärnblödning.
han var lite över 30,århadev två barn.¨'
jag fick stroke 2016.blivit bra nu.
min syster förlamad 2019stroke.
min bror hjärnskadad 2001..
han var onykter ramlade i trappan.
slog söner hela bakhuvudet på finlands båten.
det var 15 år lidande innan han dog.
en annan person var arg o otrevlig.
min son roine i trafikolycka.
nästan 23 år slog i huvudet dog direkt.'
mina barn pappa fick propp ta bort benet .
borta på en vecka.min son son föddes efter 5 månader.
hade fel på benet sned fot.min faster anika dog i hjärtfel.
nån måna efter föddes min dotter dotter fel hjärtfel håll i hjärtat.
min 3 son.överkörd på övergåns ställe stor märke uppe på huvudet.
min systers son.son föddes med hjärnblödning för två år sen.
så jag undrar vad är mening med alt detta.
det går bara runt i släkten . skrev i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-08 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP