Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gnistor



Vandrade till fots genom solen
för att stänka droppar över dina skal
Någonstans i rymden finner vi oss själva
och finner vårt hjärta

Vi är gnistor från en himmelsk brand
känner varandras glädje och smärta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-09-08 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP