Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tonsäker Haiku


Musikkarneval
tågade genom staden
Droppande lyrik




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-09-08 17:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
solen vaknade sent, men bättre sent än aldrig. :)
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP