Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solen visade sig till slut klokuggla. tack för idag kram<3


hur mår människan idag



Då människor försöker
trycka tillbaka ägget i hönan
eller klämmer på tuben fastän den är tom
det är då man frågar sig
hur mår människan?
Men roligt att livstycket inte stramade
det behövdes så litet
en kommentar
och de sneda skorna
spatserade riktigt duktigt


Faktum har problem med människor
över nätet
inte för det betyder något
använder varken paraply pjäxor
eller sparkdräkt
försöker bara vara mig själv
inbillar mig ibland andra väntar sig
jag kan utföra trollkonster
eller stå på händer
fast det var ju bara inbillning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2021-09-08 17:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tro inte jag är avundsjuk på andra
jag är nöjd med mitt älskar garden
och många andra med mig
vi bränner kalorier och har kul
slå det någon som kan
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP