Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparkdräkt


Ibland behöver vi kunna dra på
överdragskläder
då vi kliver ner i avloppsdiket
med de andra rovdjuren
eller så behöver vi
en sparkdräkt som gör oss atletiska
nog gunga i lianerna

"Försäkring Senryu"
den var utlagd den 17/9 2016
och X din kommentar då var
"Önskar det finns en försäkring som täcker
inbrott i känslolivet i själ och hjärta.."
Detta var starten till Dansen runt Guldkalven
jag blockade då första gången för din
minst sagt märkliga text och följande
kommentar till en främling
Trodde först du var han - den enda handen
jag slickar.
Överallt finner jag din sida bland
"spindelnätswebben"
har förstått du ser mig som en snyltgäst
men det är yttrandefrihet
och har därmed rätt skriva
om vilka ämnen jag vill"

finns ingen anledning för mig orda mer
om kvaliteten hos dig X




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-09 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP