Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enda året 2018-07-24, staketet stod kvar i 2 år i år har de tagit bort det. gräset slogs med maskin.


gräsklippare

kommunen hämtar hem dem
i kvällningen

ser deras gråa ull
sträcka sig mot himlen
knappt synliga
över det halmgula strået
deras himlar är jord
mumlar med mun mot jord
kan vi fånga alla de droppar
de budskap
de små ord vi inte vet

om vi riktar oss mot himlen
når budskapet då fram
när vi prytt oss med
fåfänglighet

den sanna glädje
lever tio mil bort

då vi inte ser blomman vid foten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-09-10 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP