Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storebror

ser dig alltid och de politiska tumskruvarna dras åt
sänder ut människor i exil
glömskans president vill kapa våra rötter
radera vår bakgrund
Västerlandets växande infantilism skapar
ett samhälle där robotar fått vår kropp
där presidenten sitter i sitt residens och drar
i trådarna

det är storebror som planterar snöblommorna
vid våra fötter så vi får svårt att gå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-09-10 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP