Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Mörkret


har dragit ner sin gardin
varken måne eller stjärnor lyser
spänd mellan himmel och jord
sträcker en bro
där vandrar träget hopp och tro
lyser med sin lykta
över djupa vatten
så drömmaren varken
drunknar eller faller
då han vandrar hemåt i natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2021-09-10 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP