Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt

Jag måste säga det

Avlasta vikten från mitt samvete till dina sköra axlar

Jag måste belasta dig

För jag har lagt vikt i säcken i flera dagar och om jag inte ger bort den kommer jag inte kunna lyfta den längre

Eller ja, egentligen passade jag på att fylla påsen med hela min vecka och delar av mitt år

Jag gillar inte mitt hår, borde jag klippa mig?
Fsn du vill säkert slippa mig

*fan

Aja hur som helst, kan du svara

Det är viktigt




Fri vers (Fri form) av Adrian.Eckman VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-11 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP