Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste inte...

 

 

man måste inte vara först

även om många känner denna törst

 

man måste inte vara bäst

inte alltid veta mest

 

man måste inte vara snyggast

inte heller vara styggast

 

man måste inte följa modet

inte paradera på podiet

 

man måste inte tycka som alla andra

ingen ska för dig det klandra

 

man måste inte alltid förlåta

oförrätter behöver ingen tåla

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-09-11 11:17



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Kloka ord som borde skrivas in bland budorden! Känner en lättnad när jag läser din text så jag bokmärker och kommer läsa den igen, och igen. Tack!

*Varm applåd*
2021-09-18

  ULJO
Bokmärke
2021-09-12

  Kajan VIP
Att bara få vara verkar skönt, här verkar det rent av möjligt, ej omöjligt..
2021-09-12

  Bodingen VIP
Klockrent!
2021-09-11

  överlevaren VIP
Det duger att vara den man är!
2021-09-11

  Sparvögat VIP
Man ska vara fri att göra det man vill, tycka och känna det man vill…
Fint tecknat
2021-09-11

  Cikoria Blå VIP
Diktaren har alldeles rätt.
2021-09-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Man måste bara leva...ingen kan nåt annat av oss kräva.
2021-09-11

  Susen VIP
Frihetskänsla i din fint rimmade dikt
2021-09-11

  AiA Maria den fria

Fria viljan att värna!

Tack!

<3
2021-09-11

  Kungskobran VIP
Skönt att slippa dessa måsten, det finns nog av dem ändå
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP