Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelen den blå.

molnen den vita.
påminner om vit bomull.
stränder och öar.
berg och runt om kring sjöar.
träd gräs grenar om kring.
bara berg berg.
där skulle jag vilja vara.
hur skal jag komma dit.
ja flyga i min fantasi.'
där vill jag bara vara.
bara vandra runt omkring,,
för där finns inge hus.
det finns ingenting.
du ger mig kraft och mod.
att kämpa i morgon.
vill jag åter se naturen.
lysa över oss alla.
tack vad du ger oss.

såg en fin bild på datan.
skrev den här 11.9 2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-09-11 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP