Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp och förtvivlan-

ena dagen finns du.
där för mig.
nästa dag inte,
långt långt borta.
från mig jag kan.
inte nå dig.'
var är du nånstans nånstans .
nästa dag kan jag..
nå dig igen.
då känner jag glädje.
.blir glad så glad.
sen försvinner du.
då kan jag inte nå.
dig då tänkte jag.
ja vad händer nu..
men ångesten är den stora faran.
mina tankar hopp och förtvivla,
det är hoppet jag letar efter,'
när jag tappat bort hoppet ..
skrev i dag avirgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-09-11 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP