Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovälkommet besök

Hörde dunsen då giganten
touchade staketet
grannen snett emot
har skaffat sig husbil
den största i stan
drar ihop vingarna vid tanken
en knut i magen
ska snart ut
grannens katter bredvid
ska få kvällsmat

Otrevliga saker aldrig bra
skjuta upp
Tursamt nog
Stod lyktstolpen i vägen
Den pallade förtrycket
Fast människan inte kan.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-11 15:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lättnadens suck de hade hyrt den då kan vi andra känna oss trygga

2021-09-12

  Anya VIP
En bit vardag så levande berättat. Tycker om metaforen med vingarna. Jaa det är ofta man får dra in dem. Mest hela tiden.
Snyggt!
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP