Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksammad text.förälskad

förälskad.
ni som gillade den.
tänk känslan att älska nån .
ännu om kärleken inte vill ha mig.
tänk bara att älska nån.
den lyser upp vår mörka värld
kärleken sitter på insidan.
bara våga vissa sin kärlek .'
ta emot kärleken.
föra den vidare till alla du möter
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-09-11 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP