Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut på bara

Nu skall vi skjuta som bara fan
rädda vår egen klan
deras död
blir vårat bröd
polisen skrattar vi åt
för oss kommer de inte åt
tystnadskulturen breder sig ut
så fortsätt och skjut




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-12 08:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Otäck utveckling där skjutandet gått ner i åldrarna.
2021-09-12

    Sefarge VIP
Att skrämma slag och försöka göra
Sin egen vilja till andras lag.
De Kriminella ligorna är
inget annat än
Stats-terrorism!
Och bör av
Samhället
Bekämpas
Därefter. ..


2021-09-12

  AiA Maria den fria
”Den enes bröd den andres död”
synes vara en väg som präglar mänskligheten i många läger...

Tack!
2021-09-12

  ULJO
Snorungarna som vill upp i hierarkin
2021-09-12

  Öknens Ros VIP
Mycket träffande beskrivning av det som händer i samhället just nu. Tystnadskulturen upprätthåller de kriminellas handlingar, även när oskyldiga drabbas.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP