Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnes rätt.

barnens rätt till alt.
.till alla sina släktingar.
till sitt släktband.
varför är det vi vuxna.
som skall bestämma.
vilka barnen får träffa.
är det inte barnen det gäller.
dom vuxna när kärleken.
går i två delar.
mamman och pappan. kan ej.
vara sams vad händer då.
mamman eller pappan bestämmer.
du skall inte träffa den.
inte den vem fråga.
vad barnet vill sen när.
barnet blivit vuxen.
har dom ingen kontakt med sin släkt.
vems fel är det inte barnet.
förlorat den släkt dom tillhör.
barnet vet inte sanningen.
vem har rät som säger.
skal jag tro på min mamma eller pappa.
tänk barnet kan tro at det är deras fel.
nej det är alla vuxnas fel..
vet hur det känns att inte få träffa sitt ena barn barn.
skrev i dag av 12.9-.2021av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-12 10:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, det här är covid -målet med pandemin, som är feber hos kvalster or sork
barn känner inte sina DNA-testade förfäder och att barn inte överförs till register till riktiga föräldrar. (kan bevisas officiellt) på KS
Jag är inte förvånad över incest och om mammor säger något betyder det att de vet något som ger dem den grundläggande rätten att vara tysta.
I huvudsak är det bra att känna till sakernas väsen, men föräldrar förbehåller sig rätten att betrakta sig som skapare.
Jag har ingen respekt för ett sådant samhälle.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP