Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på natten musik

kunde inte sova.
hade musik på hela natten.
då tänker jag inte lika mycket.
det var rock hårdrock.'
när min son roine dog.
lyssnade jag på musik hela nätterna.
gittar musiken kommer in i.
hela huvudet gör att man .
' kommer tillbaka till livet.
ungefär som fågelsången.
det riktigt skär i huvudet.
ord hjälper inte.
det är gitar musiken .
som tränger ini tankarna.
man vaknar från mörkrets avgrund.
kommer tillbaka till livet .
jag lyssnar på all musik.
hårdrock när jag är arg.
eller när jag vil rensa .'
mina tankar från alt.'
musiken ger lika mycket som medicinen.
men i bland behöver jag fina mig själv.
så jag försöker jag finna mig själv igen.
den jag en gång var den glada mamman.
som hittade på alt så vi mådde bra.
den vill jag vara för alla mina barn barn.
at minnas mig som jag var skrev.12.92021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-12 12:39



Bookmark and Share


  agh.nilsson
Oerhört starkt
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP