Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gråvädret



Skurarna avlöser varandra
borta vid horisonten bäddar
regndiset in träden
solfingrar förmår inte
dra undan vadmalstäcket
det vilar tungt över taken
prisad vare slagregnet
svampen växer
och spårhunden kan låta
nosen vila

tills solen hängt upp tvätten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-12 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP