Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Brännässlor


Minns allt som det var igår, aldrig mera
det finns människor som
utsätter andra för det de inte vill ha
Varför? Ilska sorg stort ego svårt att förstå olika
Mer givande fokusera och utvecklas

tunga steg går runt i skogen
nakna stammar
och dimmorna vältrar in
klockans spindelben klättrar
upp och ner
ljudet stiger som bubblor mot skyn
det är det onda som gör ont, så ont
sticker hål i själen
det gör ont veta människor finns
slår ned lammen i skorna
gör allt för radera hopp och tro
skärvor av glas i skor och händer
inflammerade sår
darrande syr jag igen såren
hålsömsblad
medan själen slår tunga hammarslag

Som jag längtar vara ett skyfall
få rinna bort längs asfalten
ut mot havet och vindarna
fri det ludna spindeldjuret
som äter lammens kropp

som jag längtar tiden
då jag kröp alla fyra reste mig
på skälvande ben
och växte mot mammas

höll i det rutiga förklädet såg solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-12 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP