Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolten



kantas med färgglada band
då vardagen förändras
vi kan åter samlas i våra föreningar
vår kommun bestämmer
om vi får samlas fler än 8 i bassäng
i vilket fall som helst
stimulans behöver själen
för kropp och själ ska må bra
och chigong så givande
vi byter även kunskaper av olika art
--

har förstått det finns personer på sidan
som ogillar jag skriver
och inte har några vänner
där måste jag peka på
de vänner jag hade en gång
försvann och de som mig uppsöker
byter skepnad så ofta
att de kan utlösa en attack
tystnad rena självförsvaret

jag läser ibland om det intresserar











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-09-13 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP