Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Synen jag såg

 

Brunnen som sinat

fylldes av vatten

genom sommarens fönster

himlen var målad i blått

glitter över sömniga floden

som kommen ur Gyllene palett

stod mitt i lövade salen

berusad av solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-09-13 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP