Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto/ tack för idag älskad uggla<3


Chi

fullständig harmoni
varje cell vaknade till liv
efter en stunds kvidande och kiv
alla var överens
välbehövlig stunden
även småprat
koppen aromatiskt thé
ska vi ta upp
lokalerna var fulltecknade
vid entréen
positiva vindar flöt genom huset
vi bytte stockrosfrön
hade först tänkt stölda plantor
det ger mer tur säjs det
fast ska fråga om lov
inte kul om någon tar
en på bar gärning.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-09-13 19:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sorgligt läsa sidor som jag läste förr
finns så många trasiga
förfärligt ställe, de som hjälp behöver
när nöden är som störst
............en del ömtåligare än andra
och ändå de stark dem klandra.

2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP