Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländverk



Knappt bläcket på arket torkat
dyker flugorna upp
och psalmerna prästen sjunger
bör noga granskas under lupp
de ger inget annat än krupp
den svartklädde prästen
liksom ormen bär kluven tunga
annorstädes han böra sjunga

regn vankas middagstid
nu ska arbete bedrivas
pappersord därmed beivras


Ha en underbar dag klokuggla<3







Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-09-14 08:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var på kornet
har sparat i papper åren
även sånt som inte längre finns.
förargligt nog

2023-07-18

  morgonstjärna VIP
vi som är aktsamma om oss själva det är vi som lärt oss vad som finns under ytan.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP