Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Källan


Ingen av er kan vår sång tygla
varken påflugna eller blyga
tusen soldater redan försökt
den osynliga källan finna
ingen den kan nå
men om ni söker inom er
bär ni den själva
där bär ni allt ni trår

de som vi i vår nöd prövade
visade sig inte bestå
hur mycket ni än byter kläder
är inte längre mina ögon blå
sitter vid källan
håller de dyrbara dropparna
och lägger dem i din hand
älskade uggla

tack för idag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-09-14 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP