Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen


Insåg jag gått över gränsen
utan lagligt pass
och placerades i vita rummet
därtill tvingad till
för att kunna vistas
i hemlandet
väntar hembesök i eftermiddag
dags för kloklippning
har skickat ett sms

frågat om hon har liniment för hästar














Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-09-15 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP