Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20180427


FACIT metoo-terrorism över nätet


Vad som avskräcker i spindelbens stärbhus?
såg slingerskank vandra runt
bland aborre assigiare iaktta grodden
redo för skörd, nästa offer till dans
många naiva går under
tömda på allt liv
efter köparnas tidsfördriv
i varje åder rinner svart bläck
såg hela din sjukdomscykel
tiden jag släpat mig fram
med varghundar nafsande
insåg risken för långvarig depression
och dina sidor som är kvar
invaderats av mylingar

har sett platsen där hon som vågade
tog språnget från bron
förstod inte då men nu
då jag tänker på alla tårar ångest
arvet från spindelben
tänker också på vännerna från förr
märkligt många säljer sin själ
för en skål mat, vilken ynkedom
du skrev 18/4 2017 naiv tolerans
terroriseras och du försökte hjälpa till
fick återfall

finns det någon GUD eftersom
Satan har krupit in bakom revbenen
en dag när ni själva sitter där
vet då mina välgångsönskningar
ni får det hett den stunden

spyflugan som skrev till mig nyttjade din logga
det förbjudna kravet om att leva sitt liv
var triggern för aset
att göra vad som helst för utplåna själen
förmodar de sidor som är kvar trodde han inte
trodde han inte jag redan har
kräks då jag breder ut korten
men liksom Trump sade "jag kan begår mord
mina väljare stödjer mig ändå"
likadant med Kappvändaren Vanheder

så oändligt trist en annan seg som sulläder
hade inte väntat sig djävla as





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-09-15 19:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!!
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP