Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad du tarvar nu är min version


Livet för dummies 52


vila inte, villan går
sov ut för dina vänner
böla inte, lilla får
stå ut till något händer
vi kan gråta runt i ring
gråta kostar ingenting
tänk på de som har det bra
säg, vad kan de vilja ha
änglalik, fossil av nån som mår
kurerade i fjärran sänder
vakna droppar och bling
sånt en lekare vill ta

Osynliga Sengångare

vi leker skuggfångare i publika buskage
trafikljus och motvillig explosionharmoni
vi är de tre gyllna sjungde löv

spelare: en
vinnare: mest naken, mest publik, osedd




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-15 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"vinnare: mest naken, mest publik, osedd"
Gråta kostar ingenting. Jag förnimmer melodin.



2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd