Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med mig om din sorg

Tala med mig om din sorg!
Jag lovar att lyssna helt stilla.
Vad är det du bär i din korg?
Vem eller vad har gjort dig så illa?

Sätt dig här vid mitt bord.
Jag hämtar dig något att dricka.
Hittar du inte rätt ord?
Vi har all tid i världen, min flicka.

Hjälper det dig inte att prata?
Släpp ut det onda, låt tårarna trilla.
Låt oss sitta här, jag skall inte tjata.
Jag vill bara du ler igen, min lilla...





















Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-16 17:45



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Så fint, vackert och klokt.
Jag blev rörd när jag läste.
2022-01-17

  Öknens Ros VIP
Fint om att trösta ett ledset barn.
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP