Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magra år stundar



Många finner ensamheten störst
när nöden bankar på dörren
det är i krisen insikten kommer
att skyddsnäten inte fanns
I dessa stunder får människan
sina stjärnor på axelklaffen
medan generalerna störtas från sin tron

Även deras statyer statuerar exempel
på en brusten makt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-09-16 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP