Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlaren

 

ser dig som såningsmannen

du strör korn i min åker

himlen gående

som människa på jorden

alltid växer det upp

något vidunderligt vackert

i dina spår

Tack klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-09-17 09:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kramar
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP