Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolltolkning


Känns det för stort
och svårt att greppa

Det där som
utgör essensen

av själva existensen

Du lever väl mest

Som en liten del
utav det stora hela

Men vi måste ju alla
som bekant

Våra roller själva

tolka och spela




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-18 09:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Synnerligen fenomenalt!
2021-09-20

  aol
Lite så om vår lilla roll på jorden
2021-09-20

    Lena Staaf VIP
Visst är vi små smulor i universum men ändå unika och speciella.
2021-09-18

  KYREUS of Sweden
Kunde sagts av SHAKESPEARE.
2021-09-18

  Kungskobran VIP
Fint om vår litenhet i det hela
men att rollen själv få spela
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP