Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR GLAD ATT JAG ÄR JAG

Jag är glad att jag är jag

och inte någon självgod typ

Jag är glad att jag är jag

och inte något slemmigt kryp

Jag är tacksam för Guds nåd

Och vi som upplevt den, vi vet

att på grund av tron har Gud

frälst oss trots vår belägenhet

 

Satans pilar når ej in

Trons sköld är ett fantastiskt värn

Ta din båge och försvinn

Här möter du en front av järn

Satans redskap slungar ut

sitt bajs, liksom chimpanser gör

Låt dem bara hålla på

Den tro jag har, den står jag för

 

LARZ GUSTAFSSON 18/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-09-18 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP