Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ DUKTIG!

Så duktig du är

som uppnått fullkomlighet!

Du är nog unik

på denna onda planet

Så duktig du är

som aldrig nånsin är stygg!

Med dig kan en

liten mymla känna sig trygg

Så duktig du är

som kan se ner på en ann

och sedan, som påvekyrkan

lysa i bann

 

LARZ GUSTAFSSON 19/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-09-19 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP