Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Spöket

 

blir din vän då han din akilleshäl funnit

snart han dig mentalt övervunnit

och över din tröskel klampar

strax han även dig trampar

först försöker han med sin charm

börjar därpå att bryta arm

till slut om inget hjälper

kommer hoten som dig stjälper

Släpp inget spöke över bron

det slutar på livet du tappar tron

den som inte visar alla respekt

visar sig alltid vara suspekt

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-09-19 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP