Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Den luft du andas är kylig
Ryggmärgen stelnar alltid till med dig
Vindarna färdas osynligt och oändligt i en tystnad
De gör gravitationskraften märkbart sårbar

Det susar i trädens kronor
Viner genom stunderna

Inga ord hörs

Står allt här




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-20 01:10



Bookmark and Share


  ULJO
Stillhet
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP